Club Nicolai

I Miss Nicolai vil vi gerne give dig den bedst tænkelige oplevelse, når du skal købe en festkjole, selskabskjole, gallakjole, konfirmationskjole, sko eller andet fest- og gallatilbehør. Vi synes selv, at vi har nogle fantastiske produkter, og derfor er vi interesseret i at give vores gæster en unik oplevelse…der gerne må gentage sig… Derfor har vi valgt at skabe Club Nicolai, som gerne skulle give dig lidt ekstra…

Club Nicolai er dit aktive valg…et valg, der knytter dig tættere på Miss Nicolai og et univers af festtøj, man ikke finder mange andre steder.

Vælger du at blive medlem af Club Nicolai, kan vi tage dialogen direkte med dig, hvorved vi kan give dig indsigt i mode og tanker samt give dig fordele. Vi vil således gerne invitere dig til eksklusive VIP-arrangementer, ligesom du kan deltage i konkurrencer m.m., som kun er forbeholdt medlemmer af Club Nicolai.

At blive medlem af Club Nicolai er gratis og uforpligtende. Omvendt har vi valgt at forpligte os over for dig, og det gør vi bl.a. på flg. måde:

  • Du bliver inviteret til eksklusive VIP-arrangementer, førudsalgsevents og lign.
  • Du modtager særlige tilbud, orienteringer m.v. om mode og det særlige univers, som Miss Nicolai – og dermed også du – er en del af.
  • Du har mulighed for at målrette dine interesser, således at vi kan informere dig om lige præcis det, du interesserer dig for.
  • Du modtager information om nyheder, hvilket sker inden det tidspunkt, hvor nyhederne sættes til salg i butikken.
  • Du deltager automatisk i konkurrencer.

Samtidig er det meget vigtigt for os, at du har lyst til at bidrage med dine tanker om mode…og hvad du gerne vil finde i Miss Nicolai…og den dialog tager vi meget gerne i club-regi. Det giver os nemlig mulighed for at tale direkte med hinanden, hvilket er meget vigtigt for os.

Vi håber, at du har lyst til at blive en del af vores helt specielle univers…idet vi byder dig velkommen i Club Nicolai.

Med venlig hilsen
Niels-Ole Mannerup
butikschef

 

Du kan tilmelde dig her:

Du vil efterfølgende få tilsendt et password.

Med dit password kan du få adgang til siden her: CLUB NICOLAI – Kun for medlemmer