MISS NICOLAI ANVENDER IKKE SOMMEREN TIL AT SYLTE AGURKER, MEN TIL AT SKABE ET ENDNU FLOTTERE UNIVERS FOR FEST-, SELSKABS- OG GALLAKJOLER SAMT KONFIRMATIONSKJOLER M.M.

0

Sommeren 2016… Lige nu spilles der fodbold-EM i Frankrig – desværre uden dansk deltagelse, men det hjælper lidt, at vi – langt ude – er i familie med Island – og inden længe vil Tour de France og De olympiske Lege også dække sin del af sendefladen, medmindre Englands “Brexit” fra Den europæiske Union og fodbold-EM kommer til at løbe med al opmærksomhed, nu hvor Zlatan Ibrahimovic har oplyst, at han skal spille for Manchester United… Dermed kan der ikke koges mere suppe på dén historie… Solen skinner, medmindre der skal slås med skybrud og oversvømmelser, som rasede Zeus med tordenskrald over alverdens ulykker og fortrædeligheder. Årets studenter er sprunget ud; og sommerferien, Roskildefestival og meget, meget mere er kommet til landet, idet ondskabens forbandede ansigt uden for Danmarks grænser ulykkeligvis ikke er gået på sommerferie. Indenfor butiksverdenen vil nogle opleve, at sommeren kan være en lidt død periode, medmindre man fx sælger badetøj eller turistophold – og så er der lige Miss Nicolai, hvor tiden aldrig står stille. Således gælder det også for sommeren 2016, idet vi den 1. juli 2016 vil åbne vores gadedør ud til Nørregade 36 med reorganiserede butikslokaler. Dét glæder vi os rigtigt meget til, idet vi som en lille gave til vores gæster har forbedret vores udsalg til nu at gå helt op til 80% i rabat på udvalgte fest-, selskabs- og gallakjoler. Vores udsalg benævnes nu lagersalg…

DSC00838

I stueetagen i Miss Nicolai vil man for fremtiden finde et bredt udsnit af butikkens sortiment. Der vil således være fest- og selskabskjoler, cocktailkjoler, sko m.m., idet der derudover vil være en egentlig konfirmationsafdeling og afdeling for gallakjoler. For god ordens skyld skal bemærkes, at skoene til kr. 300,00 er unikke sko i udvalgte størrelser.

Bageren, Folketeateret, Ældresagen, SWAG by Mick B., Herrernes Magasin ved David K. og Miss Nicolai… Det er dem, vi husker Nørregade for…
Bageren har aldrig haft til huse i Nørregade, men børnesangen er stadig fin, og derfor gør det ikke noget, at man fx skal til Sankt Peders Stræde for hos bageren dér at købe onsdagssnegle…

DSC00764

Trappen til 1. sal giver altid en ganske særlig atmosfære, og i Miss Nicolai er vi meget glade for, at vi til daglig arbejder i butikslokaler, som er alt andet end sædvanlige og ensformige. På 1. sal vil Miss Nicolai afholde udsalg under navnet lagersalg, idet der dér vil kunne findes fest-, selskabs- og gallakjoler, hvor der kan spares helt op til 80%. Under 1. sal ses Miss Nicolais nye afdeling for gallakjoler.

Igennem en længere årrække har Miss Nicolai haft sin placering i Nørregade 36, og det bliver vi ved med; men det kommer til at foregå i reorganiserede butikslokaler.

Med Søemods Bolsjer som nabo har vi haft fornøjelsen af at dele bygningskomplekset med advokater og offentlige myndigheder, men dét er nu slut, for ejeren af bygningskomplekset har nemlig ønsket at skabe et fornyet miljø med luksuslejligheder. Dermed er det blevet til et farvel til bl.a. advokaterne, og sådan er det.

Luksuslejlighederne vil vi ikke bekymre os om, idet det dog skal blive hyggeligt at skabe nye naborelationer omkring den lille, lukkede baggård. I stedet vil vi bekymre os om fortsat at skabe den bedste oplevelse, når man gæstende city skal finde frem til den helt rigtige og unikke fest-, selskabs- og gallakjole samt konfirmationskjole og tilbehør dertil – og dét projekt er vi til fulde lykkedes med.

DSC00760

Nye afdelinger – samme gode kvalitet – samme engagerede kundepleje
Når en udlejer beslutter sig for, at eens butikslokale skal forandres, fordi en vis plads skal anvendes til andre formål, så skal der tænkes kreativt, og det har vi gjort. I særdeles har direktør Louise Dahl Jakobsen og salgsassistenterne Louise Ørslev Rasmussen og Lisbeth Wistisen været kreative, således at alting i dag kan ses i et nyt perspektiv. Dét har medført helt nye afdelinger, som skal bidrage med optimalt udvalg, og vi er meget tilfredse dermed.

DSC00473

Processen med at udvælge bl.a. konfirmationskjoler er lang, og derfor er der som oftest flere end ét møde med leverandørens repræsentant. Det er dog altid glædeligt at mødes med repræsentanter, der er engagerede, og som ved alt om de produkter, man gerne vil bringe ud i verden. Til venstre ses Søren Petersson fra danske Party Line – én af vores hovedleverandører – som har en intens drøftelse med salgsassistent Louise Ørslev Rasmussen om, hvad man kan forvente sig af den kommende konfirmationssæson.

Ny konfirmationsafdeling
Én af de nye afdelinger er vores konfirmationsafdeling, hvor vi nu har sagt farvel til udsalgskjolerne og goddag til de nyeste konfirmationskjoler, som kan fås på dette tidspunkt af året.

DSC00747

Det er de færreste specialbutikker, der kan prale af, at man har en afdeling kun for konfirmationskjoler og tilbehør, men det har Miss Nicolai…

’17-kollektionen er bestilt, og som følge deraf er den på vej; men der kommer endnu til at gå nogle måneder, før ’17-kollektionen kan præsenteres officielt. Formentlig skal vi helt frem til efterårsferien 2016, men dette er faktisk blevet lidt af en tradition.

DSC00753

Konfirmationskjolerne er fra leverandører såsom hollandske Nicole de Val, tyske Ascia og SWING samt danske Party Line, Lilly og Lucca; og nye leverandører kan sikkert fortsat komme i spil.

DSC00751

Som inspirationskilde til valg af konfirmationskjolestil kan vores unge gæster med fordel få udleveret et eksemplar af Miss Nicolais konfirmationsbrochure, som chefindkøber, direktør Louise Dahl Jakobsen for et par år siden var hjernen bag. Det er ikke alle styles, som fortsat findes i butikken, men alt andet lige får man et godt indtryk af, hvad der gør sig hos ungdommen, når der skal træffes et valg om den helt rigtige og unikke konfirmationskjole.

Vores nye konfirmationsafdeling er placeret på 1. sal ud mod Nørregade.

Ny afdeling for gallakjoler
En anden ny afdeling er vores afdeling for gallakjoler. Vi har i dag valgt at udskille vores absolut fineste gallakjoler med sten, perler, pailletter m.v., således at de nu er at finde under ét. Disse gallakjoler er vores nyeste af sin art, og hér ser man et produktsortiment med bidrag fra Dynasty, Fayazi, Forever Yours, Gina Bacconi, Mascara, SWING, Tiffanys m.fl.

Prisniveauet er fra kr. 2.500,00, idet enkelte gallakjoler kan være noget dyrere.

DSC00739

Gallakjoler med sten, perler, pailletter m.m. vil altid være en fryd for øjet; og vi mener, at det er rart at kunne fokusere selvstændigt på disse kjoler, hvis det er dem, der har interesse.

Afdelingen for gallakjoler er placeret i vores underetage.

Fest- og selskabskjoler samt egentlige cocktailkjoler
I stueetagen har vi skabt et helt nyt miljø for fest- og selskabskjoler samt egentlige cocktailkjoler. Der er tale om moderigtige farvevalg, ligesom der er tale om kendinge, man ikke uden videre skiller sig af med.

DSC00758

Fest- og selskabskjolerne samt cocktailkjolerne er fra så forskellige leverandører som Ascia (Tyskland), Atmosfär Design (Norge), Dynasty (England), Elinette (Danmark), Forever Yours (England), Frank Lyman (Canada), Gina Bacconi (England), Goya (England), Kelsey Rose (England), Luxux (Danmark), Mascara (England), Ruby Ray (England), SWING (Tyskland), Vera Mont (Tyskland), som er Betty Barclays festkjolelabel og mange, mange flere…

Sko
For at skabe en særegen atmosfære har vi valgt at placere vores sko på logiske lokationer i vores butikslokale, således at man som gæst ikke skal lede hér, dér og alle vegne for at finde en sko, der kan passe til den fest-, selskabs- eller gallakjole samt konfirmationskjole, man er ved at prøve.

DSC00743

Elsa Coloured Shoes er Miss Nicolais primære leverandør af fodtøj, idet det hollandske firma tillige producerer tasker matchende udvalgte skomodeller.

Miss Nicolai holder fast i sine velkendte leverandører, hvilket vil sige, at hovedparten af vores sko kommer fra hollandske Elsa Coloured Shoes, spanske Menbur samt danske Ivory Shoes.

DSC00836

Elsa Coloured Shoes er bare ikke som andre skoleverandører…idet der til netop denne sko tillige hører en taske, som rummer alt det, man skal have med til en gallafest.

Stilmæssigt er der tale om gallasko, idet der dog også er et stort udvalg af brudesko.

Har Miss Nicolai ikke lige den brudesko, der er drømmen, kan vi henvise til Nicolai Brudekjoler, som også har et stort udvalg af brudesko. Der kan læses mere om Nicolai Brudekjoler på hjemmesiden nicolaibrudekjoler.dk.

Lagersalg – spar op til 80%
Det er ikke lang tid siden, at Miss Nicolais 1. sal rummede ’16-kollektionen af konfirmationskjoler. Sådan er det ikke mere, idet vi i de samme lokaliteter nu har lagersalg, hvor der kan spares helt op til 80% på udvalgte fest-, selskabs- og gallakjoler samt forskelligt tilbehør (inkl. sko).

Langt de fleste produkter har procentnedsættelser, mens en del af vores skoudsalg er mærket med enhedspris.

DSC00840

Flertallet af udsalgssalgsmærkerne siger 50% og 70%, men der er mulighed for at gøre et regulært kup, idet der er prisnedsættelse med helt op til 80%.

Der er i dén grad mulighed for at gøre lidt af et kup, hvis man er hurtig, for der er kun de produkter, der er, og som hænger fremme…

…og hvorfor så lige et lagersalg med så store besparelser? Svaret ligger lige for…og nedenunder…idet der ganske enkelt skal gøres plads til nye varer.

DSC00842

Efterår/vinter ’16 nærmer sig, og med en fuld fagmessekalender vil der sikkert være mange nye produkter, som kunne finde vej til Miss Nicolai – og fest, selskabs- og gallakjoler fylder lidt, hvilket ikke mindst gælder vores flotte gallakjoler under fællesbetegnelsen askepotkjoler.

DSC00850

For at gøre det nemt at navigere blandt de sko, som er nedsat i pris, er der indført enhedspriser. Dermed kan man med det samme se, hvad skoen på udsalg koster, idet man ikke skal regne derpå.

Nyheder på vej
I den forgangne weekend har Miss Nicolais chefindkøber, direktør Louise Dahl Jakobsen været på besøg i Düsseldorf, Tyskland, hvor det blev til nogle spændende messedage på én af de største bryllupsmesser af sin art i Europa, Interbride ’16. Et besøg på Interbride-messen er altid fantastisk – og til tider også uoverskueligt – så lige nu anvender direktør Louise Dahl Jakobsen noget af sin kostbare tid på at sunde sig og gennemgå alle indtryk. Der er dog allerede afgivet ordre om indkøb af fest-, selskabs- og gallakjoler, så spørgsmålet er velsagtens, om disse indkøbsordrer skal suppleres, hvilket ikke er umuligt. Senere på året går turen så også til Nordic Bridal Show ’16 i Sverige samt Copenhagen International Fashion Fair ’16-2 i Danmark. Det gælder utvivlsomt, at man som butik gerne vil offentliggøre alle sine tanker og idéer, man lige nu er vores læsere nødsaget til at væbne sig med en vis tålmodighed…og lige pludselig skal det nok blive offentliggjort, hvad man kan forvente sig af de kommende sæsoner og Miss Nicolai. Dét gør så, at vi i denne stund i fred og ro kan forberede placeringen af alle nye fest-, selskabs- og gallakjoler, ligesom vores konfirmationskjoler vil få en helt central placering i vores butikslokaler.

DSC00807

Man behøver ikke at have næse som Preben fra Kennel Sonneholt for at snuse sig frem til de bedste tilbud inden for fest-, selskabs- og gallakjoler samt konfirmationskjoler. Miss Nicolai har allerede fundet det bedste af det bedste, og vi glæder os kun til, at vi fortsat må klæde kvinder på…og dermed opfylde deres inderste drømme…

Vi glæder os i denne tid…
…ikke, på at julesneen skal falde hvid, for vi er jo ikke engang kommet halvvejs igennem sommeren… Til gengæld glæder vi os til, at vi den 1. juli 2016 kan fremvise vores reorganiserede butikslokaler, idet vi samme dag åbner op for vores lagersalg med mulige besparelser på op til 80%.

DSC00791

Mode og modeikoner er mangt og meget, idet én af dem, der har gjort det fantastisk, er tyske Heidi Klum. Hun har i dag så høj en status inden for modeverdenen, at hun har formået at få opkaldt en rose efter sig, Heidi Klum-rosen – en krydsning mellem Old Port og Barkarole. Heidi Klum-rosen så dagens lys i Tantau, Tyskland, i 1999…og til forskel fra alle os bliver den aldrig ældre, idet rosen er remonterende. Når dét så er sagt, kan det vel samtidigt konstateres, at Heidi Klum ej heller bliver ældre…

Agurker kan man ikke købe i Miss Nicolai, men til gengæld kan man til stadighed købe de fineste og flotteste fest-, selskabs- og gallakjoler samt konfirmationskjoler, sko, nylonstrømper o.a. accessories…og dét vil vi blive ved med længe endnu…

DSC00757

Blandt accessories haves et stort udvalg af produkter fra østrigske Wolford – dog primært strømper og Shape & Control-lingeri.

Et enkelt råd på falderebet… Ønsker man at gøre brug af de fantastiske udsalgspriser, Miss Nicolai præsenterer i den kommende tid, så gør man klogt i at besøge Miss Nicolai, når det er muligt. Vi har kun et begrænset udvalg inden for hver enkelt style og størrelse, hvorfor det, der passer i dag, kan være væk i morgen, hvis ikke man træffer en hurtig beslutning. Det er bare et godt råd…

Med ønsket om en god sommer – de bedste tanker
Niels-Ole Mannerup
butikschef

Efterskrift:
Agurketid er i dag fastsat som værende den periode på året, hvor offentlige institutioner som fx Folketinget holder ferie, hvilket gør det vanskeligt for nyhedsmedierne at finde reelle nyheder. I stedet tales der ofte om pseudonyheder. Ja; det er ikke kun hos nyhedsmedierne, at der er vanskeligheder med at finde reelle nyheder. Go’ Morgen Danmark kæmper også med de gode historier, ligesom man inden for fodboldens verden ligefrem har oprettet Silly Season på gr. af alle transferrygterne.

Begrebet agurketid er oversat fra det tyske Sauregurkenzeit, idet begrebet tilbage i 1780’erne blev anvendt i handelssproget om den stille tid om sommeren. Siden spredte begrebet sig til Berlins aviser, hvilket skete omkring 1850’erne. I Danmark støder vi på begrebet agurketid fra 1897.

DSC00787

Nej; det er ikke agurker, men i stedet æbler… Der er så meget at glæde sig over i denne tid…og glæde sig til…uanset, om det regner, eller om solen skinner… Hvordan æblerne udvikler sig, det kan kun tiden vise; og således er det også med moden…

Share.