MISS NICOLAI FEJRER DEN CANADISKE NATIONALDAG MED ET SUPERTILBUD PÅ KJOLER OG PARFUME FRA CANADISKE FRANK LYMAN DESIGN

0

Mens mange nok er ganske klar over, hvilket land der fejrer nationaldag på den syvende måneds fjerde dag, så er der nok lidt færre, som ved, at det i dag er Canadas nationaldag…og det har vi valgt at fejre i Miss Nicolai med et supertilbud på kjoler og parfume fra Frank Lyman Design…der er fra netop Canada…

MODE-6

Der holdes ikke lav profil med højtideligholdelsen af den canadiske nationaldag den 1. juli 2016. Cocktailkjolerne fra Frank Lyman Design – de taler deres eget flotte sprog…

Frank Lyman Design er tidløst design
I forbindelse med Copenhagen International Fashion Fair ’15-2 havde Miss Nicolais chefindkøber, direktør Louise Dahl Jakobsen, og butikschef Niels-Ole Mannerup fornøjelsen af at blive præsenteret for nyheder fra Frank Lyman Design. Ved en privat præsentation i Frank Lyman Designs lokaler i Bella Centret så Miss Nicolai de nyheder, som kommer til at præge foråret 2016; og ganske naturligt blev der foretaget bestilling på primært cocktailkjoler. Det var rigtig god timing, idet én af cocktailkjolerne blev anvendt på den store scene under Miss Danmark 2015-konkurrencen, hvor Mille Funk – hende fra TV2’s “Vild med Dans”, hvor hun dansede med den konservative politiker Rasmus Jarlov – bl.a. var iklædt Frank Lyman Design.

12006144_10153644414904802_1781218348683618139_n

Frank Lyman var ikke sponsor for Miss Danmark 2015-konkurrencen, men ej desto mindre var der anvendt kjoler fra bl.a. Frank Lyman Design – kjoler, der kan købes i Miss Nicolai. Det er lidt af en kunst at finde en cocktailkjole, som passer til en begivenhed som fx Miss Danmark-konkurrencerne, idet det ikke kun er et spørgsmål om at se godt ud. Der skal også være tale om et kjolevalg, som lever op til eksponeringen i en ganske særlig lyssætning m.m. Netop derfor var Mille Funks valg af cocktailkjole fra Frank Lyman Design optimalt. Billedkilde: Lizl Rand/facebook.com.

Skal vi beskrive Frank Lyman Design, er det ikke forkert at beskrive mærket som Casual Fashion…eller CasFashion…hvilket bl.a. giver sig til kende ved, at Frank Lyman også gør sig i slacks og jakker.

54232_54395-450x338

Der kan vist ikke være den store tvivl om, at man hurtigt kan få storbydrømme, når man ser på Frank Lyman Designs produkter – og der er tænkt stort, for hvem ville have noget imod at se ud over storbyens tage fra en penthouselejlighed med det hele? Nuvel! Hver kvinde sin smag, og vi er heldigvis alle forskellige, men smukt ser det dog ud… Miss Nicolai finder hér anledning til at bemærke, at de i denne artikel indsatte billeder er repræsentative for Frank Lyman Design, idet der må tages forbehold for udsolgte produkter.

Det er dog på det store cocktailkjolemarked, at Miss Nicolais primære interesse ligger, og derfor vil man kun i begrænset omfang se andet end fest-, selskabs- og gallakjoler.

54264_A-5438U

Frank Lyman Design har som sagt været en del af Miss Nicolai igennem mange år, og vi føler os overbeviste om, at vi også i mange år endnu vil forhandle Frank Lyman Design, fordi der er tale om tidløst design til anvendelse altid…

Hvem er Frank Lyman Design?
Frank Lyman Design er hjemmehørende i Quebec-pronvinsen, Canada, hvor 98% af fremstillingen foregår; og det er en sjældenhed, at så megen hjemmeproduktion finder sted uden for Asien. Dét gør selvfølgelig, at prisniveauet nogle gange hæver sig en smule over sammenlignelige produkter, men Frank Lyman Design er det hele værd.

MODE-7

Miss Nicolai har et varieret udvalg af cocktailkjoler fra Frank Lyman Design – cocktailkjoler, som kan anvendes til et utal af forskellige formål – lige fra kontoret til en familiefest til en gallafest, hvor der er annonceret korte kjoler… Enkelte af cocktailkjolerne er med den smukkeste udsmykning i form af sten og pailletter…

Grundlægger og direktør Frank Lyman var oprindelig kompagnon til Joseph Ribkoff. Deres veje skiltes, og siden blev de konkurrenter med stort K.

I en alder af 18 år begyndte Frank Lyman i modebranchen…han befandt sig vel…og har ikke kunnet se sig selv i nogen anden branche…ganske enkelt, fordi han har det godt med sit virke…eller sagt endnu mere konkret: Passionen for design og mode er bare så udtalt, at dén kombination sammen med kombinationen af kvinden i den helt rigtige klædedragt er det eneste rigtige. Indtil videre må vi bare støtte op omkring, at det er en god betragtning.

franklyman

Direktør Frank Lyman – grundlægger af Frank Lyman Design…og tidligere kompagnon med Joseph Ribkoff, som i dag én af de største konkurrenter til netop Frank Lyman Design…

If. direktør Frank Lyman ser kvinden, der bærer hans kjoler, sig selv som værende stilsikker og selvsikker samt rebelsk…med ønsket om at være unik…præget af en vis form for sexiness:

She is charming and audacious. To accentuate her femininity, she wears dresses and wheter she Wears a tunic and leggins, she’ll always be seductive and exciting…

Således udtrykker direktør Frank Lyman sig…og objektivt er der ingen tvivl om, at direktør Frank Lyman har ret…hvilket er meget tydeligt at se, når man præsenteres for modellerne…og ja; kvinderne, som bærer Frank Lyman Design ser da forrygende ud. Det er til gengæld også et vidnesbyrd om, at Frank Lyman Design rammer aldersmæssigt bredt, idet man til tider kan få opfattelsen af, at sammenlignelige produkter som fx Gerry Weber er til for et lidt mere modent publikum. Således er det ikke med Frank Lyman Design, hvor der er plads til både at være yngre som moden. Der er en kvalitet i sig selv.

’16-kollektionen?
Det er muligt, at man ved første øjekast vil tænke: “Den kjole har jeg set tidligere…” –

53141

– og det er ikke utænkeligt, men mønster og farve vil helt sikkert være anderledes…

53281

Frank Lyman Design er også parfumer
Miss Nicolai har også parfumer fra Frank Lyman Design. Der er tale om 2, som er en frisk blomsterbuket – primært baseret på rose og jasmin samt litchi og middelhavsfrugter.

2cover_page_B

Farven er pink…og den baserer sig ikke mindst på frugten fra litchi, og det er med til at give 2 et helt specielt ydre…og friskhed, som ikke er oplevet længe.

Hvorledes er duften så? Dufte lader sig sjældent beskrive, så man forstår det, og det gælder også her, så lad os nøjes med at sige, at dufte skal opleves…og skal man endelig sætte nogle få ord på, så er der tale om en High Fashion parfume, som passer til den kvinde, der vil dufte friskt, men som samtidig er (og forbliver) klassisk.

fl-01

Supertilbud resten af ugen…
I anledning af den canadiske nationaldag har Miss Nicolai valgt at komme med et supertilbud på Frank Lyman Design:

SPAR 25% PÅ ALLE NYHEDER
FRA
FRANK LYMAN DESIGN

Der er tale om et ekstraordinært supertilbud, som ikke er set tidligere; men vi synes, at vi gerne vil benytte netop den canadiske nationaldag til at fremme ét af de bedste sælgende brands fra netop Canada…og hvorfor så ikke få en fest ud af det samtidig…

Supertilbudet vil vare til og med den 2. juli 2016 kl. 1500, hvor weekenden atter kalder…

MODE-5

Uanset regn og blæst – sol og varme – ønskes alle en rigtig dejlig dag…og alle canadiere ønskes en Happy National Independence Day

Med venlig hilsen
Niels-Ole Mannerup
butikschef

Efterskrift:
Canadas historie menes at være begyndt med den indianske indvandring fra Sibirien og Alaska for over 30.000 år siden. De første kontakter mellem dem, der velsagtens kan kaldes for indfødte, og europæere, fandt sted omkring 1000, hvor de nordiske vikinger menes at have slået sig ned på Newfoundland. Der skulle dog gå over 600 år, før en egentlig europæisk indvandring fandt sted.

Franske bosættelser blev anlagt i Canada omkring 1600-tallet, mens engelske bosættelser først kom til senere; og selvfølgelig skulle det ende galt, idet England og Frankrig var i konflikt med hverandre, og i 1759 overdrog Frankrig alle sine besiddelser øst for Mississippi til England, idet vi ikke hér skal gå i detaljer med de engelsk-franske-konflikter…

Official_Diamond_Jubilee_Portrait_of_the_Queen_of_Canada

H.M. Dronning Elizabeth – Canadas regent – er ikke iklædt en Frank Lyman Design-kreation, men Frank Lyman Design vil med sikkerhed være en dronning værdig. Billedkilde: wikipedia.org.

USA’s uafhængighed skabte røre og tanker i Canada, og den 1. juli 1867 blev Canada Est, Canada West, Nove Scotia og New Brunswick lagt sammen som the Dominion of Canada. Vi skal dog helt hen til 1931, før Canada fik fuldstændigt selvstyre, idet H.M. Dronning Elizabeth dog fortsat er Canadas regent.

MODE-4

I mange år var Canada uden nationalflag, idet man anvendte det engelske koffardiflag med Canadas skjold i det røde felt. Først i 1965 blev det nuværende nationalflag for Canada indført.

Share.