SOMMERTID ER DET SAMME SOM MESSETID; OG MISS NICOLAIS CHEFINDKØBER ER REJSEKLAR, FOR SNART GÅR DET FOR ALVOR LØS – I

0

Sommertid smager af sommersalat og friske agurker; sommertid er lyden af Laid Backs “Sunshine Reggae” og Per Gessles “Sommartider”; og sommertid er ofte lig med eksamenslæsning og/eller afslapning og ferie – og så er der jo også lige EM i fodbold, Tour de France og OL. Sådan er der sikkert mange, som har det lige nu, hvor vi for alvor siger goddag til sommeren ’16. For en udsøgt skare af personer er der dog tale om en periode af året, hvor afslapning og ferie ikke lige står øverst på prioriteringslisten, og hvor hver en beslutning reelt er det samme som at læse til eksamen. Det gælder fodboldtrænere, som skal købe og sælge spillere; og det gælder personer, der på anden vis skal se ud og ind i fremtiden – og sådan er det lige nu for Miss Nicolais chefindkøber, direktør Louise Dahl Jakobsen, som er ved at lægge sidste hånd på planlægningen af indkøb, inden fagmessevirksomhed i ind- som udland kalder forud for forår/sommer ’17-kollektionen.

MESSE-01 POLITIKEN DK

Laid Back er synonym med dansk sommer, for hvem kender ikke det store hit fra 1983: “Sunshine Reggae”, der i Danmark blev opfølgeren til “Maybe I’m Crazy” fra 1981? Gruppen, der fortsat er aktiv, er en duo bestående af Tim Stahl og John Guldberg, og de har igennem tiden haft mange store hits – bl.a. “Bakerman”, hvis video blev kåret som en af de 100 bedste videoer nogensinde. Bemærkelsesværdigt er det, at videoen var instrueret af den danske instruktør Lars von Trier. Laid Back har bl.a. modtaget en Robert for filmmusikken til “Flyvende Farmor”. Billedkilde: politiken.dk.

Turen går til Tyskland og Interbride
Første stop på messerejsen bliver Düsseldorf, Tyskland, hvor fagmessen Interbride ’16 afvikles i perioden fra den 25. juni 2016 til den 27. juni 2016.

Interbride_05_4

Interbride ’16 er én af de største bryllupsmesser af sin art i Europa. Stedet er Düsseldorf Exhibition Centre, og dér vil der med sikkerhed mærkes strømninger af nye tendenser suppleret med klassisk design, som aldrig går af mode.

MESSE-03 INTERBRIDE EU

Udenfor Danmarks grænser er alting større…eller sådan er det i alle tilfælde ofte…og allerede ved indgangen til messeområdet Düsseldorf Exhibition Centre er man ikke det mindste i tvivl om, at fagmessen Interbride er en stor oplevelse. Billedkilde: interbride.eu.

Der er tale om en bryllupsmesse, men der vil være mere end blot brudekjoler og lign. henset til et bryllup at se på, og derfor er Interbride ’16 interessant og relevant for Miss Nicolai. Således vil der bl.a. være mulighed for at gøre sig bekendt med brudepigekjoler til brudepiger i alle aldre, ligesom der også vil være mulighed for at se bud på ’17-kollektionen af tøj til brudens mor, brudens søster, brudens veninder o.s.v., og det skal ikke udelukkes, at man under messen kan blive inspireret til køb af alternativer til fx den klassiske konfirmationskjole.

messe-1

Interbride ’16 er og bliver en bryllupsmesse – lidt à la Den store Dag-messen – men bare meget større.

Direktør for Messe GmbH Ulrich Wendel, der er én af bagmændene bag Interbride ’16, har som ét af sine hovedønsker, at alt i relation til et bryllup skal kunne findes netop dér, og at Interbride ’16 samtidig skal være en ekstraordinær oplevelse, idet tanken –

…med de forskellige opstillinger i messegangene er at skabe en rejse for alle sind; Interbride skal være en boulevard med store udstillinger i romantiske toner…

– idet alt dette vil blive krydret med blomsterarrangementer, cafémiljø og ikke mindst Happy Hour, som vil gøre det attraktivt at mingle og skabe nye kontakter. Er der anledning til at tro derpå? Ja! Allerede sidste år var direktør Louise Dahl Jakobsen meget begejstret for de erfaringer, hun kunne gøre sig i Düsseldorf, Tyskland, og derfor er et besøg i Nordrhein-Westfalen meget tiltalende. Dette istemmer kolleger som direktør Connie Jakobsen, Casa Lezar, og butiksbestyrer Karina Hvid Carlsen, Nicolai Brudekjoler, som har besøgt Interbride flere gange og dermed har kunnet følge udviklingen på tætteste hold – og det skal nok blive en god Tysklands-tur, selv om tidspunktet i år skabte lidt udfordringer, idet messen afvikles relativt sent. Næste år vil alting dog være, som det plejer, idet Interbride ’17 afvikles i perioden fra den 27. maj 2017 til den 30. maj 2017…inden, det for alvor bliver sommer i Danmark…

DSC02328

I forbindelse med Den store Dag-messen har Miss Nicolai fået lov til at støtte op omkring Nicolai Brudekjolers præsentation af primært brudekjoler. Typisk har Miss Nicolai fået lov til at flankere Nicolai Brudekjolers stand, således at også brudepigekjoler samt fest-, selskabs- og gallakjoler kunne blive præsenteret. Dette gøres i synergieffektens navn, idet der ikke er nogen grund til at lede alt for meget i city, når nu butikkerne ligger næsten dør om dør…på Nørre Voldgade og i Nørregade… Det er butiksbestyrer Karina Hvid Carlsen, Nicolai Brudekjoler, som er ansvarlig for planlægningen og opstillingen af Nicolai Brudekjolers stand, og der lyttes altid til hendes tanker. Dette gælder også, når man som kommende brud besøger Nicolai Brudekjoler.

nogm

Share.