Velkommen

Velkommen til Miss Nicolai!

Miss Nicolai er et univers af festtøj fra danske og internationale modehuse…med festtøj til kvinder i alle aldre…

Vi fører korte og lange kjoler, som kan anvendes til gallafester af enhver art.

Tøj til daglig brug har vi også, ligesom vi også er leveringsdygtige i logebeklædning til brug for bl.a. Rebekkaordenen arbejdende under Odd Fellow Ordenen.

Endelig har vi Danmarks største udvalg af konfirmationskjoler, hvorfor man ikke burde kunne gå helt forgæves…

Derudover vil du hos os finde et stort udvalg af jakker og boleroer, smykker fra bl.a. Pilgrim, sko fra bl.a. Elsa Coloured Shoes, strømper og lingeri fra Wolford, tasker o.a. tilbehør fra bl.a. Menbur…alt sammen detaljer, der er med til at fuldende dit ønskede look til alt fra den store dag til en hyggelig sammenkomst under mere ydmyge rammer.

Det er mig magtpåliggende hele tiden at være på forkant med vores gæsters ønsker; og derfor har vi hele tiden øjnene åbne for de nyeste tendenser. Selvfølgelig sætter de store modehuse sin del af dagsordenen for, hvad der er fashion, men mindre kan også gøre det. Vi følger dog med, og vi er også til stede, når de nye trends ser dagens lys, uanset om det er på catwalks i USA, Italien, Frankrig, Tyskland eller Danmark…

Jeg håber, at du kan lade dig inspirere til at besøge os i Nørregade, når du har taget din vandring på vores hjemmeside. Kjoler skal nemlig prøves på kroppen og ikke bare ses på internettet, for en gallakjole eller en konfirmationskjole er ikke “bare” et stykke tøj fra en stangvareforretning. Nogle gange lever gallakjolerne og konfirmationskjolerne deres eget liv, og det må man ikke ignorere. Med over 16.000 enheder har vi Danmarks største udvalg inden for sit felt; og jeg tror på, at vi kan opfylde de fleste behov og drømme.

Miss Nicolai glæder sig til at kunne byde dig velkommen i den virkelige verden, hvor du ikke skal bestille tid…og så er vi naturligvis glade for, at du har taget dig tid til at besøge os på vores hjemmeside.

Med venlig hilsen
Louise Dahl Jakobsen
direktør