VELKOMMEN TIL KENNETH WINSTONS DESIGNLINIE COLOUR

0

Brudekjoler og Miss Nicolai har som udgangspunkt ikke så meget med hinanden at gøre, men i relation til Private Label by G fra Kenneth Winston er der grund til at standse op og gøre en undtagelse. Kenneth Winstons kvalitetsbrudekjoler til konkurrencedygtige priser kan nemlig nu ses blive fulgt op af en fest-, selskabs- og gallakjolekollektion, der til fulde lever op til kravene sat til Private Label by G, som mange brudekjoleinteresserede sikkert vil nikke genkendende til. Derfor er Miss Nicolai stolte, når vi i dag kan tilkendegive, at vi har erhvervet os rettigheden til at sælge Kenneth Winstons designlinie Colour, som hermed introduceres til Miss Nicolais gæster. Vi er meget fascineret af Colour, og vi håber, at vores gæster vil tage godt imod disse smukke og fantastiske amerikanske fest-, selskabs- og gallakjoler, som alle er  lidt udover det sædvanlige, men dog stadig til absolut konkurrencedygtige priser.

KW-01

Miss Nicolai har det hele – og lidt til – og meget mere – men der er altid plads til nye bekendtskaber… Ét af dem: Kenneth Winston fra Californien, USA
I Miss Nicolais stående kollektion er der et varieret udvalg af bl.a. korte og lange chiffonkjoler, men det er altid rart at kunne udvide sit sortiment; og dét har Miss Nicolais chefindkøber, direktør Louise Dahl Jakobsen, netop gjort.

Alle producenter er gode til at beskrive sig selv, og hvorfor netop deres produkter er uovertrufne – og hen ad vejen kender vi godt alle klichéformuleringer uden at skulle tænke videre over dem… Sådan er det imidlertid ikke med Kenneth Winston. Hér er der tale om en producent med over 30 års erfaring, hvor man i det lille familiedynasti har gjort en dyd ud af, at alt skal passe sammen, og at størrelserne passer som fod i hose, uden at det skal koste ekstra, og det er værdsat – både af os som butiksled og at vores gæster.

Konkret tales der om, at Kenneth Winstons produkter – det være sig brudekjoler som fest-, selskabs- og gallakjoler – skal passe til den naturlige og ægte kvinde, uden at der fx skal gøres brug af støttelingeri el.lign.; og dét betyder rigtigt, rigtigt meget for en kvinde at vide, at hun ikke behøver at tænke over diverse hjælpeforanstaltninger, men bare kan være sig selv. Derfor har jeg troen på, at Colour fra Kenneth Winston bliver den succes, som Private Label by G har været frem til nu…

– udtaler en glad og stolt direktør Louise Dahl Jakobsen.

KW-02 BRIDES COM

Brudekjoler bliver ikke umiddelbart en del af Miss Nicolais varesortiment, men mon ikke man kan blive enig om, at Private Label by G fra Kenneth Winston er en smuk designlinie?

Kenneth Winston – en leverandør, man altid kan stole på
Konkurrencen blandt leverandører af fest-, selskabs- og gallakjoler er meget stor, hvorfor det til enhver tid drejer sig om, at man ikke træder ved siden af, når man præsenterer sig selv – og hér gælder det med sikkerhed, at Kenneth Winston er til at stole på. Man går ned i selv de mindste detaljer, hvor det kan være et spørgsmål om, hvorvidt et søm skal placeres på den ene eller den anden led, idet alt til syvende og sidst drejer sig om, at man som kvinde skal føle sig mere end 110% tilpas, hvis ellers dette er muligt.

KW-10

Kenneth Winston ser sig selv som værende anderledes – meget anderledes – sammenlignet med konkurrenterne, hvilket begrundes med, at der er tale om et lille familiefirma, der ikke er under indflydelse af økonomiske interesser fra fx kapitalfonde el.lign., som slet ikke interesserer sig for de produkter, man har investeret i. Det er med andre ord Kenneth Winstons oprigtige interesser, som bærer produktet, og det kan mærkes…og ikke kun ses…hvilket er nytænkning på øverste hylde.

KW-04

Dét, der for 30 år siden begyndte som en mand-og-kone-virksomhed, er i dag en virksomhed under ledelse af to raske sønner, som dog fortsat ser deres forældre være en aktiv del af hverdagen i virksomheden.

Hurtigt ind – hurtigt ud… Et samarbejde med langsigtede perspektiver…
If. salgsassistent Louise Ørslev Rasmussen:

Jeg har allerede mærket stor efterspørgsel på de nye chiffonkjoler, der passer perfekt til en sommerfest, og dem står vi jo netop nu over for – og derudover kan man mærke, at bryllupperne er undervejs med august/september 2016 som de helt store måneder med dén slags aktivitet. Hér er det netop chiffonkjolerne, som er i høj kurs, hvilket skyldes, at chiffon og dansk sommervarme hører sammen – og mon ikke vi kan regne med, at sommervejret fortsætter i mange måneder endnu? – også, selv om det fra tid til anden regner i Danmark?

Miss Nicolai tror på Kenneth Winston, og vi glæder os til, at vi i efteråret 2016 og foråret 2017 skal videreudvikle vores samarbejde, idet det dog ikke må forventes, at Miss Nicolai kommer til at byde på egentlige brudekjoler…

KW

Seneste generation af familiedynastiet sætter et tungt og afgørende præg på brudekjolerne verden over. Hovedkvarteret for Kenneth Winstons aktiviteter er Long Beach, Californien, USA, men derudover er Kenneth Winston som selvstændige virksomheder at finde i England, Canada og Australien.

Det bliver en god sommer… Dét er vi sikre på…og spørger man familiedynastiet bag Kenneth Winston, så er der ingen tvivl…
Hvor er det godt, at sommeren er kommet for at blive…

nogm

Efterskrift:
Nedenfor kan ses et udvalg af de nyeste fest-, selskabs- og gallakjoler fra Kenneth Winstons designlinie Colour.

KW-03

KW-05

KW-06

KW-06A

KW-07

KW-08

KW-09

Der tages forbehold for udsolgte fest-, selskabs- og gallakjoler, som måtte være afbilledet her på hjemmesiden.

Share.