Medarbejdere

Lisbeth Wistisen, salgsassistent
DSC01667-b
Lisbeth er oprindelig uddannet hos Ford – en branche, der på sin vis ligger langt fra galla-, fest- og konfirmationskjoler, men omvendt er der nu engang også en hel del design over bilbranchen for slet ikke at tale om service og opfyldelsen af drømme og visioner…

Da tiden kom, hvor Lisbeth skulle søge nye græsgange, førte interessen for beklædning hende bl.a. til Bonde, hvor hun fungerede som salgsassistent.

I 2009 kom Lisbeth til Nicolai Brudekjoler; og siden 2010 har Lisbeth været ansat i Miss Nicolai, hvor hun har kunnet følge med i den omskiftelige mode, der præger netop Miss Nicolais særlige fagområde – inkl. udviklingen inden for brude- og konfirmationskjoler, for også hér er der tale om klare trends. Lisbeth anvendes ligeværdigt i alle Miss Nicolais afdelinger, men der er dog ingen tvivl om, at Lisbeths livslange erfaring gør hende til en uvurderlig kollega, når konfirmationssæsonen er på sit højeste.

Lisbeth behersker dansk og engelsk samt har forståelse for svensk og norsk.

Louise Rasmussen, salgsassistent
DSC02244b
Louise har sin baggrund inden for detailbranchen, hvor hun efter afsluttet elevtid i Bestseller-koncernen blev ansat som salgsassistent i Name It. Størstedelen af sin ansættelse i Name It blev tilbragt enten på Ros Torv eller i Lyngby Storcenter, hvor Louise – foruden kundebetjening – bl.a. virkede som merchandiser og fungerende butikschef.

Efter eget ønske kom Louise i 2014 til Miss Nicolai, hvor hendes kompetencer ikke mindst bliver udnyttet i Miss Nicolais konfirmationsafdeling. Derudover har Louise forståelse for gæsternes ønsker om den rigtige gallakjole (bl.a. til gymnasiefesterne m.fl.), idet det trods alt ikke er så lang tid siden, hun selv stod i samme situation.

Endelig tager Louise, der har gennemgået forskellige kurser inden for reklame, markedsføring og præsentation, aktiv del i udsmykningen og indretningen af Miss Nicolais butikslokaler, der gerne skulle skifte udseende ca. en gang om ugen.

Louise behersker dansk og engelsk samt har forståelse for svensk og norsk.